Vlaamse Vereniging voor Ouders van Couveusekinderen
Home Vereniging Informatie Getuigenissen Contact Ons steunen
Waarom een oudervereniging?
Missie
Werking
Wie zijn wij
Activiteiten
Huisstijl
Onze folder & posterActiviteiten


EFCNI

Vijfde samenkomst van Europese ouderverenigingen van prematuren onder initiatief van EFCNI op 4,5 en 6 mei 2010 te Brussel.

Vierde samenkomst van Europese ouderverenigingen van prematuren onder initiatief van EFCNI op 4,5 en 6 mei 2010 te Brussel.

Benchmarking over prematuren wordt gelanceerd in het Europees Parlement op 6 mei.

Derde samenkomst van Europese ouderverenigingen van prematuren onder initiatief van EFCNI op 1 & 2 december 2009 te Brussel.

Tweede samenkomst van Europese ouderverenigingen van prematuren onder initiatief van EFCNI op 1, 2 en 3 mei 2009 te München.


Eerste samenkomst van Europese oudervereningen van prematuren onder initiatief van het EFCNI op 18 & 19 november 2008 in Rome.

Ook de VVOC stuurt 2 bestuursleden om België te vertegenwoordigen op deze meeting.

De tweedaagse meeting in Rome was heel boeiend. De ouderverenigingen van 18 landen waren vertegenwoordigd. Het is indrukwekkend om te horen hoe verschillend de NICU's en de verenigingen zijn, maar eens het over de persoonlijke verhalen en de frustraties rond het te kort aan hulp voor de kinderen en de ouders gaat, zitten iedereen op dezelfde golflengte. Tijdens de meeting werden 10 gezamelijke eisen geformuleerd. Deze zullen verder uitgewerkt worden om vervolgens voorgesteld te worden in het Europees Parlement.

Steun ons gratis door je hier te registreren
Actualiteit
Fotoreportage van Fie Vandevin
Vrijwilligers gezocht
 

Na 22.000 bezoekers werd de teller op 21-11-2008 herstart